top of page
  • Writer's picturePéter Morvay

Parádny úspech Gotickej cesty!

Tento nadšený tím opäť dokázal, že ak sa srdce spája s vôľou, nič nie je nemožné. Dňa 12.8. sa opäť otvorili brány gotických kostolov v rámci podujatia "Gotická cesta otvorená 2023”.

Návštevníkom podujatia sa po roku odhalili ďalšie tajomstvá - tentoraz medzi múrmi gotických kostolov Rožňavského okruhu. V sobotu 12.8. boli od 10:00 do 17:00 otvorené kostoly v Dobšinej, Vyšnej Slanej, Henckovciach, Rožňave, Lipovníku a Krásnohorskom Podhradí a tiež Huta Etelka v Nižnej Slanej. V Dobšinej mali návštevníci možnosť si pozrieť koncert Roberta Pospiš & Martinom Sillay s Romanom Harvanom a Věrou Raškovou. O výborné jedlo bolo postarané vďaka foodtrucku z dielne Bufeta Grajnár.


Momentky z podujatia "Gotická cesta otvorená 2023" (zdroj: facebook)


Spolupráca

V rámci spolupráce s OZ Gotická cesta a Obnovme Gemer, n.o. naša kolegyňa Dominika Homoliaková sa stala oficiálnou sprievodkyňou sobotňajšieho eventu v gotickom kostole v Henckovciach. Dominika pekná práca, sme na Teba hrdí. :)

Naša kolegyňa Dominika v Henckovciach

Gotická cesta otvorená 2023 mala rekordnú účasť!

Členom a členkám realizačného tímu z Gotickej cesty srdečne gratulujeme a je nám cťou, že sme tento rok mohli prispieť k úspešnému zvládnutiu podujatia.

Gotický kostol, Henckovce (zdroj: facebook OZ Gotická cesta)

Cieľom našich organizácií je prosperita Gemera, a tak sme veľmi radi, že základy tejto spolupráce sú opäť o kúsok pevnejšie. Vidíme sa o rok!

OZ Gotická cesta (zdroj: facebook page)


Related Posts

See All
bottom of page